Optimizare cautare Google (SEO)

Optimizarea paginii web, pentru motoarele de cautare, se realizeaza prin crearea experientei unice a vizitatorilor si personalizarea acesteia cat mai mult posibil

SEO se bazeaza pe cuvintele cheie, prin care se cauta informatiile, si pe link-uri care duc catre paginile relevante cautarii. Pe scurt, SEO se justifica daca site-ul are continut util vizitatorilor, nu motoarelor de cautare.

Noi va ajutam sa mutati site-ul in prima pagina a motoarelor de cautare prin atingerea obiectivelor principale ale site-ului:

 • atragerea numarului maxim de vizitatori interesati
 • satisfacerea utilizatorilor si prelungirea vizitei lor
 • convertirea vizitatorilor in clienti

Optimizare cautare Google - SEO

Cum?

 1. Gasirea nisei
 2. Promovare site prin diverse canale
 3. Analiza site si raportare
 4. Pastrarea calitatii site-ului

Etapele SEO

Unul dintre cele mai importante elemente in construirea unei strategii de marketing online in jurul SEO (optimizare cautare Google) este empatia pentru audienta ta. Odata ce stii ce cauta audienta ta, atunci poti sa ajungi efectiv la aceasta si sa pastrezi acesti utilizatori, oferindu-le informatiile de care au nevoie.

Sa stii cui te adresezi ajuta la gasirea nisei in functie de care iti construiesti site-ul. Astfel vei avea un mesaj unitar, ce va atrage utilizatori interesati de subiectul abordat de tine sau produsele / serviciile oferite.

Scopul nostru este de a crea un mesaj clar pentru site-ul tau, care va atrage persoanele potrivite pentru oferta ta.

 

 

Dupa ce s-a stabilit nisa site-ului, se trece la prima parte a optimizarii – optimizarea paginilor si a intregului site din urmatoarele perspective:

 • optimizare structura site, astfel sa fie usor de navigat si de inteles de catre utilizatori
 • identificarea cuvintelor cheie relevante pentru nisa site-ului
 • analiza competitiei
 • optimizare din punct de vedere tehnic: continut indexabil, refacerea paginilor 404, viteza de incarcare, afisare adecvata pe toate dispozitivele

Optimizarea on-page reprezinta prima faza de optimizare propriu-zisa. Aceasta presupune optimizarea paginilor dupa cuvintele cheie identificate ca relevante prin plasarea lor in diverse locatii din pagina: URL, titluri, continut, imagini, video.

Acesta faza are durata de 1-2 luni in functie de marimea si complexitatea site-ului. Aditional, oferim si servicii de copywrite.

Promovarea paginilor web in motoarele de cautare (off-page) se realizeaza prin:

 • campanii in care se promoveaza site-ul prin linkuri la intervale diferite de timp.
 • construire de linkuri catre retele sociale si canal Youtube
 • relatii cu alte site-uri, bloguri pe aceeasi nisa
 • comunicate de presa

 

Periodic se vor genera rapoarte cu privire la starea optimizarii si se  vor face recomandari de modificare / adaugare de continut in functie de comportamentul utilizatorilor.

Contacteaza-ne

Nume *

Adresa de email *

Ce doresti sa ne intrebi? Vom raspunde prompt!

Deschide fereastra
 • Inscrie-te la newsletter si vei primi promotii si noutati de pe DesignPaginiWeb.ro