Integrare cu retele de socializare

O afacere ca sa creasca are nevoie de relatii: cu consumatorii, cu furnizorii, cu alte afaceri.
Retelele sociale dau oportunitatea ca afacerea ta sa intalneasca oameni noi

Inainte de a vinde este necesar sa creezi o relatie de incredere intre afacerea ta si viitorii tai clienti.

Retelele sociale sunt medii ce faciliteaza relationarea si prin dezvoltarea strategiilor de marketing si business pot fi atrasi clienti din grupul tinta, adica aceia care vor cu adevarat produsul sau serviciul oferit.

Echipa DesignPaginiWeb iti recomanda retelele sociale potrivite afacerii tale, iti creeaza paginile de business in aceste retele si le integreaza in site.

 

Linkedin

Linkedin este un director pentru profesionisti, o retea sociala unde companiile isi recruteaza angajatii, iar indivizii isi expun CV-ul, primesc sau dau referinte cu privire la modul in care a lucrat cu o anumita persoana.

Reteaua Linkedin este potrivita companiilor ce vor sa recruteze si sa ofere informatii despre activitatile lor altor companii sau viitorii angajati.

Facebook

Facebook este o retea sociala unde o  companie isi poate crea o pagina de business cu scopul de a-si face cunoscut brandul, de a atrage viitori clienti, de a-si promova produsele sau serviciile.

 

Google+

O alta retea sociala, Google+ permite crearea unei pagini de business si are ca specific cercurile in care pot intra companiile sa-si promoveze produsele si serviciile.

YouTube

YouTube a devenit o retea sociala puternica pentru companii, deoarece permite promovarea sub forma de video a produselor si serviciilor oferite.

Potentialii clienti sunt atrasi mai mult de aceasta forma de media, mesajul fiind dinamic si captivant. Un canal pe YouTube este potrivit majoritatii companiilor.

Twitter

Twitter este o retea sociala ce a prins mai putin la romani, datorita mesajelor scurte pe care le permite intr-o publicare.

Totusi, recomandam Twitter pentru ca are puterea de a comunica rapid aparitia unei promotii, a unui produs nou, al unui eveniment initiat de companie.

Pinterest

Pinterest este o retea sociala in imagini si ajuta companiile sa descopere ce le place clientilor, ce-si doresc acestia sa cumpere.

Aici se pot promova si testa produsele sau serviciile, Pinterest fiind o retea virala.

Instagram

O retea unica pentru construirea marcii companiei in imagini si video. Pe Instagram poti sa spui povestea afacerii tale intr-o maniera vizuala ce ajunge pe  retelele mobile rapid.

Deschide fereastra
  • Inscrie-te la newsletter si vei primi promotii si noutati de pe DesignPaginiWeb.ro