Nu esti online, nu existi. Punct.

imagine

Suntem in a doua jumatate a anului 2015 si, daca nu existi pe Internet, afacerea ta poate ramane in urma. Daca vrei sa-ti cauti angajati, sa te angajezi, sa citesti stirile, sa cauti informatii, sa vinzi, sa inveti sau sa predai un curs, atunci este mai mult ca probabil ca vei utiliza Internetul pentru a-ti atinge scopul.

Ziarele si revistele dispar incet-incet, librariile sunt mai putin vizitate, unii renunta chiar si la televizor in favoarea Internetului, iar oamenii cauta si primesc informatia prin intermediul computerului, tabletelor sau a unui smart phone. In ultimii doi ani, dispozitivele cu ecran mic – ce beneficiaza de tehnologii noi – sunt dotate cu legaturi si abonamente de Internet accesibile, atat ca pret cat si ca utilizare.

Daca ai in gand viitorul tau, acesta este motivul pentru care ai nevoie de o prezenta online. Lumea s-a schimbat si, daca ai ceva de oferit, fa-o cu mijloace moderne fara frica de nou. Lucrurile pe Internet sunt chiar mai simple decat par. Iar noi suntem aici sa te ajutam.

imagine 2Retelele sociale sunt noul mod de comunicare al oamenilor, un loc unde se pot promova si unde isi pot vinde produsele si serviciile. Este modul de conectare a secolului 21. Daca nu folosesti retelele sociale pentru comunicare si relationare ai pierdut startul.

Pentru cei care nu inteleg bine termenul de retea sociala, m-am referit la Facebook, Google+, Youtube, Linkedin si Pinterest. Mai sunt si altele, dar acestea sunt principalele si cel mai des utilizate. Si nu este vorba doar de retelele sociale ca sa fii prezent online.

Cu siguranta ai nevoie de un site. Daca ai o afacere si nu ai un site, risti sa nu fii cunoscut. Oamenii interesati nu pot avea ceea ce nu pot gasi pe Internet. Daca vrei sa te promovezi pentru oferirea de servicii cat si pentru popularitate sau expertiza, trebuie sa ai un site in numele tau.

Ce este o prezenta online? Este reputatia ta, o marca, credibilitatea ta ca fiinta umana sau ca proprietar al unei afaceri. Este ceea ce oamenii vad chiar daca nu te cunosc, asa ca trebuie sa te asiguri ca prezenta ta este usor de gasit si reprezinta ceea ce esti si ceea ce faci.

La o intalnire fata in fata, oamenii isi dau seama de cine esti in 10 secunde, prin limbajul corpului, a modului de a fi imbracat si a limbajului folosit. Online este mai greu de a fi evaluat in acest mod si de aceea este vital ca prezenta ta online sa spuna celorlalti cine esti cu adevarat.

Si marketingul s-a schimbat drastic in ultimii 5 ani. De la produs, pret, promovare si distributie s-a trecut la a fi o personalitate online. Oamenii doresc sa te vada, sa te auda si sa se conecteze cu tine. Cea mai buna cale de a ajunge sa fii cunoscut este sa fii prezent online.

downloadIn ziua de azi oamenii cauta totul pe Internet, de la cum faci un nod la cravata, pana la gasirea unui contabil bun, a unui instalator sau a unui mediator. Da-le oamenilor un motor de cautare si cine iese primul, castiga. Multi nu cauta mai departe de a doua pagina, si daca nu poti fi gasit, nu existi. Daca nu te pot gasi ai pierdut un potential client.

Sistematic, lumea devine digitala si nu exista scapare. Daca nu stii de unde sa incepi pentru a avea o prezenta online, scrie-ne prin intermediul formularului de contact. Echipa DesignPaginiweb te poate ajuta sa ai o prezenta online si sa devii popular.

Daca te faci cunoscut si te conectezi cu cei care vor sa te urmeze, vei fi vazut si auzit de oameni care au nevoie de serviciile, expertiza sau produsele pe care le ai de oferit. Te asteptam alaturi de noi pe Internet.

0 Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Deschide fereastra
  • Inscrie-te la newsletter si vei primi promotii si noutati de pe DesignPaginiWeb.ro