Cel mai bun pret de site doar in luna septembrie

oferta septembrie png shadow

Vacanta de vara e pe sfarsite si vrem ca in luna septembrie sa venim in ajutor cu o promotie surpriza pentru clientii nostri, ce vor porni cu dreptul in incursiunea online. Dar inainte de a spune despre ce este vorba, vreau sa definesc rolul unui site de business si nu numai.

Prezenta online a unui business devine hotaratoare din ce in ce mai mult. Chiar daca suntem invitati la o conferinta, un workshop sau ne intalnim cu potentiali clienti, acestia nu intreaba la intalnire care sunt punctele forte ale afacerii ci cauta pe Internet. Clientii sunt de multe ori surprinsi ca persoana care le-a facut o impresie atat de buna nu se promoveaza online chiar printr-un mic site. Si uite asa s-a pierdut contactul, chiar daca am dat o carte de vizita.

Acum cartea de vizita a afacerii s-a mutat online si se numeste site de prezentare. Ce este necesar sa cuprinda un astfel de site?

Prima pagina – in care vizitatorul sa inteleaga exact cu ce se ocupa persoana sau firma care detine site-ul.

Pagina de contact – in care sa fie inserate datele de contact, adresa pe o harta dinamica si un formular de contact prin care potentialul client sa poata puna intrebari.

Despre noi – o pagina in care sa se descrie activitatea persoanei sau firmei, eventual un mic istoric si prezentarea echipei.

Servicii – ce ofera persoana sau firma. Serviciile pot fi prezentate pe scurt in aceasta pagina si pe larg in subpagini.

Noutati sau Blog – articolele expuse aici vor fi motorul site-ului, atat pentru clienti cat si pentru motoarele de cautare. Un aspect, ignorat de multe persoane cu care am lucrat, este ca un site trebuie sa fie permanent actualizat ca sa fie gasit. Daca in celelalte pagini statice nu vor aparea actualizari permanente, in aceasta sectiune clientii sunt informati permanent despre activitatea persoanei sau a firmei, iar astfel se stabileste increderea intre client si firma.

icons-bestpriceToate paginile site-ului trebuie sa aiba si elemente care sporesc increderea si dau dovada prezentei sociale prin butoane de Facebook, Google+, Linkedin si alte retele potrivite afacerii. Articolele nu trebuie sa fie foarte scurte, dar nici foarte lungi, si au nevoie de imagini relevante subiectului. Imaginile proprii sunt cele mai relevante si fac dovada autenticitatii.

Dupa ce un site este lansat online asta nu inseamna ca totul e gata, acesta trebuie intretinut permanent deoarece apar actualizari ale sistemelor, elemente care se imbunatatesc. Un site dinamic are nevoie de copii de siguranta si protectie anti-spam si anti-hacking. Mentenanta este un proces tehnic care nu trebuie ignorat.

Promotia de care am amintit la inceputul articolului consta intr-o oferta de site gratuit. Un site de prezentare ce va cuprinde toate paginile necesare si elementele pentru conectare cu retelele sociale. Echipa DesignPaginiWeb a pregatit chiar site-uri cu articole si imagini relevante pentru mediatori, contabili, instalatori, evaluatori de risc, avocati sau chiar si un blog de business.

Oferta contine gazduire gratuita si mentenanta pe un an de zile la numai 75 de lei pe luna, ceea ce iti asigura un site sanatos si zero griji.


Modele de site-uri

Servicii auto

Servicii auto

site mediatori

Servicii mediatori

site servicii instalatori

Servicii instalatori

Site Servicii contabilitate

Servicii contabilitate

site evaluator de risc

Evaluator de risc

Servicii avocatura

Servicii avocatura


Lasa-ne datele tale si te contactam noi

Numele *
Adresa de email *
Numar de telefon *

Mesaj

0 Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Deschide fereastra
  • Inscrie-te la newsletter si vei primi promotii si noutati de pe DesignPaginiWeb.ro